Top 3 keukengemak

14 februari 2014
door Frederieke In de keuken
  kleur groenten

  Bron: www.pinkbullets.nl

  Vorige week vroegen wij jullie op onze Facebookpagina wanneer een gerecht voor jou gemakkelijk is. Hier kregen we erg veel leuke reacties op. Wil je weten van welke keukengemak jullie het gelukkigst worden? Lees hieronder de top 3.

  1. Voorgesneden groenten
  Met stip op nummer 1 zorgen voorgesneden groenten en/of weinig snijwerk overduidelijk voor gemak in de keuken. Voor velen is dit één van de voorwaarden om gemakkelijk een gerecht klaar te maken. Wij zijn het hier helemaal mee eens en proberen dan ook groenten zoals pompoen al voorgesneden te bezorgen! Deze groenten zijn ook nog eens dagvers: ze worden de dag van levering gesneden! Lees er hier nog meer over.

  “Als ik geen toverdoos hoef te openen en geen assistent nodig heb om het bereid te krijgen!” – Caroline

  2. Weinig pannen
  nieuwWeinig pannen gebruiken en dus ook minder afwas is favoriet nummer 2. Maartje van HelloFresh denkt hier precies hetzelfde over. Eenpansgerechten zoals groenten in de wok of een ovenschoten zijn dus ideaal! Dit is ook fijn als je er in de keuken niet van houdt om veel verschillende handelingen tegelijkertijd te verrichten. Keep it simple!

  ” Snijden, even bakken en dan hup in de oven. Dat is makkelijk!” – Carola

  3. Korte bereidingstijd
  Op nummer 3 staat het gebruik van de oven. Gerechten met een korte bereidingstijd en die daarna direct de oven in gaan zijn ook erg populair bij veel afnemers van de HelloFresh Box!

  Kortom, voor de meerderheid staat gemak in de keuken gelijk aan weinig snijden, weinig pannen en een korte bereidingstijd. Bedankt voor jullie feedback, we gaan met deze top 3 in het achterhoofd nog een heleboel gemakkelijke HelloFresh-gerechten maken!

  Klopt dit een beetje met wat jij gemakkelijk vind? Of heb je nog een gouden-tip?

  Vorig artikel
  Koken met appelstroop Koken met appelstroop
  Volgend artikel
  Pastinaakfriet Pastinaakfriet

  Gerelateerde artikelen