Hertenbiefstuk en zalmfilet in de Kerstbox

11 december 2013
door Kirsten Achter de schermen

  HF-shutterstock_152101499_BW_klein
  Met kerst leveren we naast de gewone HelloFresh Box ook de HelloFresh Kerstbox, een eenmalige box vol ingrediënten voor een heerlijke kerstmaaltijd. Wij doen alle boodschappen en jij hebt meer tijd om te genieten van de feestdagen!

  We hebben allerlei bijzondere producten verzameld voor in de Kerstbox. Je kunt kiezen tussen twee Kerstboxen, namelijk een box met een hoofdgerecht met een hertenboutbiefstuk of een box met een Schotse zalmfilet. Wij willen je natuurlijk graag meer vertellen over deze twee bijzondere producten!

  Hertenboutbiefstuk

  De hertenboutbiefstuk in de Kerstbox komt van meesterpoelier Pieter van Meel. Deze herten komen van de Veluwe en worden gekeurd door de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA). Er worden geen gefokte herten verkocht voor de hertenboutbiefstuk in de Kerstbox: op de Veluwe hebben de herten alle ruimte om vrij te leven! Wil je er in de kerstvakantie eens een dagje tussenuit? Denk dan eens aan dit natuurgebied! Op de Veluwe is namelijk van alles te beleven en je kunt er allerlei wilde dieren spotten.

  Zalm

  De Schotse zalmfilet in de Kerstbox komt van onze vaste visleverancier Van Meines. De zalm is opgegroeid in kristalhelder water aan de westkust van Schotland. De kwekerij in Schotland voldoet aan belangrijke kwaliteitsnormen en aan de strenge eisen van de Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA). Er wordt dus echt zorg besteed aan het welzijn van de vissen!

  zalmschot

  En wist je dat zalm een van de gezondste voedingsmiddelen ter wereld is? Zalm is rijk aan eiwitten, vitamine B12, vitamine B6, fosfor, magnesium en gezonde vetten. Onbezorgd genieten van je kerstmaaltijd dus!

  Laatste kans: bestel de Kerstbox tot en met 18 december

  Heb jij de HelloFresh Kerstbox nog niet besteld? Wees dan snel, je kunt de Kerstbox nog tot en met woensdag 18 december bestellen! Bestel de Kerstbox op onze website.

  Plaatjes_website

  Vorig artikel
  Win kaartjes voor Kerstfair Mariënwaerdt Win kaartjes voor Kerstfair Mariënwaerdt
  Volgend artikel
  Brood van Le Perron Brood van Le Perron

  Gerelateerde artikelen