Sauzen
Geserveerd bij vlees, vis of groente - met een goede saus maak je van elk (bij)gerecht iets bijzonders.
Giet je eigen
sausje erover
Wist je dat je in veel restaurants een chef hebt die geheel toegewijd is aan het maken van sauzen? Gelukkig hoeft het niet moeilijk te zijn! Met een roux en een paar ingrediƫnten maak je de lekkerste klassiekers. De kleur van je roux hangt af van de kooktijd en kan variƫren van wit tot hazelnootbruin.

Voor kerst hebben we de heerlijke saus van onze hertenpeper al gemaakt, deze heeft al acht uur opgestaan en is zo zacht als boter!

Saus bij kalkoen
Vlees en vis houd je lekker sappig door het in een saus of jus te serveren. Dat geldt ook voor kalkoen. Bekijk hier het recept voor een eenvoudige jus voor bij de kerstkalkoen.
Saladedressing
Ook salades verdienen een lekker sausje. Een goede dressing kan een simpele groene salade omtoveren tot een waardig bijgerecht.
Made on
Tilda