Kant-en-klare desserts met een rijke familiegeschiedenis 8 augustus 2018

door Helene In de keuken

Zin in zoet, maar niet in veel gedoe in de keuken? Goed nieuws! Je kunt nu heel eenvoudig kant-en-klare desserts in je box kiezen. De komende weken staan de ambachtelijke desserts van NonnaPepa op het menu. Er zit een leuk verhaal achter deze snelle desserts, Constanza van NonnaPepa gunt ons een blik in haar Italiaans-Argentijnse fabriek en deelt enkele familiegeheimen met ons.

Oma – of Nonna – Pepa is Constanza’s grootste inspiratie. Als kind bracht Constanza samen met haar neven ren spelend en lerend door in de keuken van haar Italiaanse grootmoeder in Argentinië. Toen ze in 2009 besloot met haar passie voor koken een bedrijfje op te richten was het zo klaar als een klontje: het familiebedrijfje moest een ode worden aan oma Pepa en haar Argentijnse jeugd in Buenos Aires. NonnaPepa was geboren!

Pasta, pizza, pesto en… empanada’s: NonnaPepa heeft een heerlijke mix van Italiaanse en Argentijnse gerechten in het assortiment. Allemaal gemaakt met verse ingrediënten van plaatselijke leveranciers. Roze papardelle met rode biet of oranje fusilli met paprika-kurkuma smaak: aan originaliteit ontbrak het oma Pepa alvast niet in de keuken!

Wij wilden vooral Constanza’s uitgebreide collectie desserts met jullie delen. Panna cotta met bosvruchten of met karamel en mokka en – natuurlijk! – een traditionele, Italiaanse tiramisu… Mmmm! En het mooiste is: je hoeft alleen het deksel eraf te doen en je lepel erin te steken!

Zin om deze desserts te proeven? In jouw account vind je ze onderaan je weekmenu. Kies het NonnaPepa-toetje en je hebt ’m zó in je volgende box!   

Vorig artikel
De lekkerste culinaire reis naar… Vietnam De lekkerste culinaire reis naar… Vietnam
Volgend artikel
6 tips voor de perfécte fruitsalade! 6 tips voor de perfécte fruitsalade!

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *