Achter de schermen

In de keuken

3x jullie favoriete recepten in 2019

In de keuken 9 januari 2020

In 2019 hebben onze chefs weer honderden nieuwe recepten op het menu gezet. Jullie hebben gekookt, geproefd en je mening gedeeld. Van klassiekers tot wereldgerechten: jullie haalden heel wat smaken naar (...)

Lees meer

1 reacties

Hi, i feel thɑt i noticed you viѕіted my weblоg thus i came to ?go back the choose?.I am attempting to in findіng isѕues to
impгove my web site!I gսess its ok to use a few of y᧐ur ideas!!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cook it Forward met Marieke Elsinga

In de keuken 4 december 2017

In Cook it Forward bereidt tv-chef Miljuschka Witzenhausen wekelijks een HelloFresh-recept met een bekende gast. Hierbij is niet alleen aandacht voor tv-veteranen, maar ook voor nieuwe talent die zowel op (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Haast & honger: 5 tips om sneller aan tafel te gaan

In de keuken 30 november 2017

Eindeloos zoeken in drukke supermarkten, steeds hetzelfde recept maken of niet weten wat je moet eten. Dit zijn voorbeelden van situaties die je met de HelloFresh Box op smakelijke wijze (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Recept speculaascake

Onze recepten 20 november 2017

Het heerlijk avondje staat weer voor de deur; sinterklaasavond! Naast al het strooigoed, de liedjes en cadeautjes, is het ook erg leuk en lekker om een speculaascake te maken voor (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Besparen in december

In de keuken 20 november 2016

December is vaak een dure maand met alle cadeautjes, borrels en etentjes. In plaats van op de centen letten tijdens de feestdagen, kun je met deze simpele tips een boel (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ijslammetjes: wat en waarom?

In de keuken 6 mei 2016

Meimaand is dé maand van de communie- en lentefeesten. Maar waarom eten we eigenlijk een ijslammetje als dessert? Je ontdekt het in deze blog!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pot vs pan: taalverschillen in de keuken

In de keuken 28 april 2016

Ben jij als Belg tijdens het koken met HelloFresh soms even in de war of je nu een pot of een pan moet gebruiken? Dan klaren we deze taalverschillen voor eens en altijd voor je uit in deze blogpost!

Lees meer

6 reacties

Xander Stockmans schreef:

Ik heb er nog eentje, een peen. In belgië is dat wortel :).

Nora schreef:

Dat is inderdaad een goeie Xander. Bedankt voor het delen! We gaan er rekening mee houden. Groetjes,
Nora

Veerle schreef:

Een soeplepel en een eetlepel. Voor ons belgen is dat hetzelfde, voor nederlanders blijkbaar niet

Nora schreef:

Ook een goeie Veerle, bedankt! Nederlanders kennen het woord ‘pollepel’ niet en gebruiken inderdaad ‘soeplepel’ in de plaats. Ik voeg hem toe aan mijn lijstje!

Rosanne Desmet schreef:

wij belgen hebben wortels, jullie noemen dit peen (zonder het groen) of bospeen (met het groen) wel verwarrend

ingels schreef:

les recettes sont elle en francais?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7 tips om je kinderen groenten te laten eten

In de keuken 22 april 2016

Wie jonge kinderen in huis heeft rondlopen, weet er alles van: om kinderen groenten te laten eten moet je soms alles uit de kast halen. Wij gingen ten rade bij (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tips & tricks: hummus zelf maken

Onze recepten 15 april 2016

Nu het steeds warmer wordt en de dagen steeds langer worden, dromen wij al over buiten eten of aperitieven. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Streekproduct in de kijker: mandjeskaas

In de keuken 12 april 2016

Vanaf nu leren we je regelmatig een Belgisch streekproduct kennen. De eerste in deze reeks: Beerselse mandjeskaas, een topproduct uit het Pajottenland.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bekijk meer