Achter de schermen

In de keuken

De bes(te) taart: cranberrytaart

In de keuken 27 december 2018

Veenbes, beter bekend als cranberry, lijkt een zoet en lief besje. Maar deze mini-bodybuilder zit niet alleen vol vitamine C, het is ook een verfrissend ingrediënt om een taart ((...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Het ultieme recept voor een zelfgemaakte chocoladereep met toppings

In de keuken 18 december 2018

Of je het nu maakt om jezelf mee te verwennen, een diner mee af te sluiten of een geliefde mee te verrassen: zelfgemaakt zoet is altijd goed! Deze chocoladereep is een feestje voor de ogen (en smaakpapillen). 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Chocolade-kersttruffels

Inspiratie 10 december 2018

Kerstmis: een tijd van gezellig samenzijn en – als je het ons vraagt – vooral toch ook een tijd van eten. Véél eten. Geen betere afsluiter van jouw gezellige kerstavond dan deze chocolade-kersttruffels. Je vindt er bij de koffie vast nog een plekje voor!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Maak je eigen wentelteefjes-buffet

Ontbijtrecepten 26 november 2018

De ster van een échte extravagante zondagbrunch? Wentelteefjes of verloren brood. Wij geven je vier toppers geïnspireerd op onze favoriete taartklassiekers. Soppen maar!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zo maak jij échte Amerikaanse karamel-appels

Inspiratie 21 november 2018

Feestelijk, leuk, Instagram-waardig en vooral super lekker! Lees verder en ontdek hoe je deze kleurrijke kermisklassieker eenvoudig zelf maakt.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De ultieme chocolate chip cookies

cooking inspiration 1 oktober 2018

Je hebt gewone chocoladekoekjes en je hebt ‘krokant van buiten, zacht van binnen, smeltend in je mond’-chocolate chip cookies. Wij delen hier het ultieme koekjesrecept van onze chef Avigal!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Kant-en-klare desserts met een rijke familiegeschiedenis

In de keuken 8 augustus 2018

Zin in zoet, maar niet in veel gedoe in de keuken? Goed nieuws! Je kunt nu heel eenvoudig kant-en-klare desserts in je box kiezen. De komende weken staan de ambachtelijke (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ijskoud genieten: 4x fruitige waterijsjes

In de keuken 26 juli 2018

Het is zonnig, het is warm: het is tijd voor zelfgemaakte waterijsjes! Deze vier ijskoude recepten zijn fruitig, verfrissend en in een handomdraai te maken.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 verrukkelijke versies van tiramisu

In de keuken 19 juli 2018

Dé klassieker in het Italiaanse dessert-departement: tiramisu. Die zoete mascarponesmaak, zachte koffie-toets en pittig snufje amaretto: delizioso! Naast de klassieke versie, geven we je nog drie andere onweerstaanbare varianten om uit te proberen.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zo maak je de lekkerste watermeloentaart

In de keuken 10 juli 2018

Niet dat waterijsjes of frisse cockatils geen prima verfrissing brengen als het zweet je van de nek druipt op een hete zomerdag... Maar hey, soms mag het wat meer zijn. (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer