Achter de schermen

In de keuken

Ons favoriete bananenbroodrecept

In de keuken 15 maart 2019

Goed bananenbrood heeft eigenlijk weinig introductie nodig, anders dan: het is gewoon ontzettend lekker. Wij geven in ons favoriete recept alle zoete, nootachtige en verleidelijke smaken een extra tropisch tintje door er kokos aan toe te voegen als garnering. Hup, aan de bak!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pinda-chocoladetruffels

In de keuken 1 maart 2019

Zoet, hartig, klein maar héél fijn: deze pinda-chocoladetruffels zijn een schot in de smakelijke roos. Je maakt ze in een handomdraai en hebt zo voor elk feestje, high tea (...)

Lees meer

2 reacties

Katrien schreef:

Waar vind je creamcheese?

Lisa Kapan schreef:

Hi Katrien!

Creamcheese is hetzelfde als roomkaas en kun je vinden bij zo’n beetje elke supermarkt in het zuivelschap.

Alvast veel kookplezier toegewenst!

Vriendelijke groet,

Lisa

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

De beste brownies + 3 toppings

In de keuken 8 februari 2019

Of het nu voor Valentijnsdag, Moederdag, een verjaardag is of niets van dat alles: heb je eigenlijk een reden nodig om brownies te maken? Dacht het niet! Met dit recept (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Warme chocolademelk met RUM

cooking inspiration 24 januari 2019

Piraten wisten het natuurlijk al, maar rum is een drankje om van te houden (maar niet teveel natuurlijk). Door rum toe te voegen aan warme chocolademelk krijg je het nó(...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

De bes(te) taart: cranberrytaart

In de keuken 27 december 2018

Veenbes, beter bekend als cranberry, lijkt een zoet en lief besje. Maar deze mini-bodybuilder zit niet alleen vol vitamine C, het is ook een verfrissend ingrediënt om een taart ((...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Het ultieme recept voor een zelfgemaakte chocoladereep met toppings

In de keuken 18 december 2018

Of je het nu maakt om jezelf mee te verwennen, een diner mee af te sluiten of een geliefde mee te verrassen: zelfgemaakt zoet is altijd goed! Deze chocoladereep is een feestje voor de ogen (en smaakpapillen). 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Chocolade-kersttruffels

Inspiratie 10 december 2018

Kerstmis: een tijd van gezellig samenzijn en – als je het ons vraagt – vooral toch ook een tijd van eten. Véél eten. Geen betere afsluiter van jouw gezellige kerstavond dan deze chocolade-kersttruffels. Je vindt er bij de koffie vast nog een plekje voor!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maak je eigen wentelteefjes-buffet

Ontbijtrecepten 26 november 2018

De ster van een échte extravagante zondagbrunch? Wentelteefjes of verloren brood. Wij geven je vier toppers geïnspireerd op onze favoriete taartklassiekers. Soppen maar!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Zo maak jij échte Amerikaanse karamel-appels

Inspiratie 21 november 2018

Feestelijk, leuk, Instagram-waardig en vooral super lekker! Lees verder en ontdek hoe je deze kleurrijke kermisklassieker eenvoudig zelf maakt.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

De ultieme chocolate chip cookies

cooking inspiration 1 oktober 2018

Je hebt gewone chocoladekoekjes en je hebt ‘krokant van buiten, zacht van binnen, smeltend in je mond’-chocolate chip cookies. Wij delen hier het ultieme koekjesrecept van onze chef Avigal!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bekijk meer