Het HelloFresh team: Marlies

15 oktober 2013
door Kirsten Achter de schermen

  Marlies

  Alle communicatie-uitingen van HelloFresh. Daar ben ik, samen met mijn team, verantwoordelijk voor. Mijn naam is Marlies en ik ben dag in, dag uit bezig met sociale media, nieuwsbrieven, de website, flyers, leuke onderwerpen om over te vertellen en PR. Ik werk bij HelloFresh sinds november 2012, en met veel plezier!

  HelloFresh is een kleine organisatie, wat betekent dat je over alles mee mag denken en overal bij betrokken wordt. Ook vind ik het leuk om te zien hoe we groeien. Niet alleen in het aantal boxen en aanmeldingen, maar ook in professionalisering. Elke week worden we weer een stukje professioneler en optimaliseren wij onze processen. Dat is te merken aan reacties van klanten, maar ook in het gemak waarmee we ons werk verzetten.

  Ik vind het bovendien leuk om voor HelloFresh te werken, omdat we zo’n goed verhaal hebben. Eten is iets wat iedereen elke dag moet doen en waar iedereen over nadenkt. Als iemand mij vraagt wat voor werk ik doe, ben ik nooit klaar na 1 minuut. Iedereen vindt het een interessant verhaal en kan erover meepraten. Ik ben zelf ook veel bewuster gaan eten sinds ik bij HelloFresh werk. Ik let bijvoorbeeld veel beter op toevoegingen en E-nummers en heb veel nieuwe producten en ingrediënten aan mijn persoonlijke arsenaal toegevoegd. Mijn vriend Piter is daar overigens ook niet ontevreden over!

  _D7A7462Maar mijn leukste moment bij HelloFresh is toch wel dat ik op een gegeven moment tussen de spelers van Ajax stond om hen op de foto te zetten met de HelloFresh Box. Zij nemen onze Topsportbox af en voor het persbericht hierover maakten we foto’s van hen op het trainingsveld. Nog leuker werd het toen we een Topsportbox langs konden brengen in de studio bij Voetbal International. Samen met Maartje zat ik in het publiek tussen de mannen. We waren zenuwachtig, want de kritische mannen aan tafel konden ons vragen stellen. We hebben allebei niets meegekregen van het voetbalnieuws en uiteindelijk werd ons niets gevraagd. Maarja, wel weer een ervaring rijker!

  Vorig artikel
  Groentenweetjes Groentenweetjes
  Volgend artikel
  Koolen Champignons Koolen Champignons

  Gerelateerde artikelen