Achter de schermen

HelloFresh-recepten

Warme appeltaartjes voor kerst

Inspiratie 6 november 2019

Niets lekkerder dan de geur van verse appeltaart uit de keuken. Daarom hebben we een kerst-versie van de klassieke 'huisgemaakte appeltaart van oma' gemaakt. Met dit recept maak je niet (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kerst goed voor elkaar met de Kerst- en Gourmetbox

HelloFresh-recepten 1 november 2019

Ben jij ook al aan het aftellen? Nog maar 52 nachtjes slapen tot kerst! Stiekem zijn wij in de keuken al een tijdje in kerstsferen - we hebben een feestelijk kerstmenu (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Alles over het ambachtelijke brood bij onze verse soepen

Gerechten 12 juni 2019

Zit jij al met je soeplepel in de aanslag wanneer je HelloFresh Box arriveert? Zo niet, dan is dat misschien best een goed idee. Wij hebben namelijk sinds kort verse (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

#gerechtvanhetjaar – ons recept voor Gentse waterzooi

Gerechten 21 juli 2017

Soms gaat er niets boven echt Belgisch eten, zoals deze Gentse waterzooi. Wat is jouw favoriete Belgische gerecht? Deel het op Instagram en win een jaar lang HelloFresh Boxen of andere geweldige prijzen. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Komende week: ansjovis in de box!

Achter de schermen 19 april 2017

Is het je al eens opgevallen dat ansjovis voor een ware smaakexplosie zorgt?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

De asperge – het witte goud van de lente en zijn groene broertje

Gerechten 18 april 2017

We hebben lang moeten wachten, maar de aspergetijd is eindelijk weer aangebroken. Wij geven je de lekkerste recepten en tips voor zowel de groene asperge als de witte asperge.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Foodtrends 2017

Gerechten 9 januari 2017

Benieuwd naar de trends op eetgebied in 2017? Dit zijn er vier die ons opvielen. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

HelloFresh Kerstbox: alles zonder stress in huis voor het kerstdiner

Gerechten 25 november 2016

Wat eet jij deze Kerst? Om je extra in de watten te leggen, hebben we dit jaar weer een Kerstbox samengesteld met een verrassend kerstmenu. Alles zonder stress in huis (...)

Lees meer

1 reacties

Vermeersch roland schreef:

Hallo Maartje,

Graag hadden wij de Kerstmenu hertenpeper voor deze week om alvast wat te oefenen voor de feesten met vriendelijke groet Roland Vermeersch.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Thuismaaktips: ribeye

Gerechten 23 september 2016

Heb jij thuis wel eens een ribeye gebakken? In Over smaak valt te twisten gingen de deelnemers aan de slag met dit mooie stuk vlees. Wij geven je tips om dat thuis ook eens te proberen.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.