Achter de schermen

Diner-recepten

Balsamico op z’n best: 4 favoriete recepten

Gerechten 23 augustus 2018

Zwarte balsamicoazijn is niet alleen heerlijk om te gebruiken als dressing bij een salade, maar is ook een geweldige smaakmaker in soepen, ovenschotels en zelfs in desserts. Wij laten je hier onze 4 favoriete balsamico-recepten zien! 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alles op een stokje – spiesjes voor op de barbecue

Gerechten 10 juli 2018

Een barbecue zonder spiesjes is als nacho’s zonder dip. Wij geven je daarom vier van onze favoriete spiesrecepten, van vis tot vlees tot vegetarisch. Verras vrienden en familie met al het lekkers (op een stokje)!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Een biertje in de hand én op het bord: 4 recepten

Gerechten 7 juni 2018

Bier is niet alleen een frisse dorstlesser, maar wist je dat je ook heerlijk kunt koken met bier? Wij hebben onze 4 favoriete, makkelijke recepten op een rijtje gezet. Santé!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Verras jouw geliefde: een diner voor twee

Gerechten 8 februari 2018

Aanstaande woensdag is het Valentijnsdag. Sommigen doen er niks aan, anderen vinden het bij uitstek het moment om hun liefde te tonen en gevoelens uit te spreken. Of je nu (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5 tips om jezelf ultiem te verwennen

cooking inspiration 16 januari 2018

Je zit na alle festiviteiten en stress van de vorige maand waarschijnlijk weer in je gebruikelijke (drukke) ritme en bent misschien zelfs bezig met je (sportieve) voornemens. Naast alle drukte (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Koken met orzo doe je zo

Gerechten 31 oktober 2017

Orzo, oftewel risoni, is een van onze favoriete ingrediënten. Deze gedroogde pastasoort is vernoemd naar zijn vorm, die de Italianen deed denken aan gerst. Het betekent dan ook letterlijk “(...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Het verschil tussen tortilla’s, taco’s, enchilada’s en quesadilla’s

Gerechten 6 september 2017

De verse ingrediënten, kleurrijke borden en de kruidige, frisse smaken van de Mexicaanse keuken zorgen voor een onweerstaanbare combinatie. Wij zijn fan! Maar: tortilla’s, taco’s, enchilada’s, quesadilla’s, wat is nou wat?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

8 trucs om je kids meer groente te laten eten

Gerechten 20 maart 2017

Ze houden alleen van komkommer en wortel, maar als er een stukje ui in het eten zit, worden ze hysterisch. Herken je dit? Het kan anders.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Foodtrend: Buddha bowl

Gerechten 20 januari 2017

Ben je al op de hoogte van deze foodtrend, de Buddha bowl? Als je al van de Buddha bowl hebt gehoord, dan weet je dat het een lekker uitziende kom (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wintersport-eten: de gezondere versie

Gerechten 29 december 2016

Wintersport-eten staat nou niet bepaald bekend als heel verantwoord. Heb je toch zin in stevige schnitzels, romige kaasfondue of de befaamde kaiserschmarrn? Wij geven je de iets gezondere versie!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer