Achter de schermen

Diner-recepten

5x de wereld rond vanuit je eigen keuken

Gerechten 23 april 2020

Ben je wel eens binnen een maand in Mexico, Engeland, het Midden-Oosten, China én Vietnam geweest zonder je eigen keuken te verlaten? Ga mee op onze culinaire reis in mei (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

In de schijnwerpers: aardpeer

Gerechten 14 oktober 2019

Voor sommigen is het een vergeten groente, maar wij zeggen vol overtuiging: aardpeer is een toffe peer! Zijn zoete en nootachtige smaak doet denken aan artisjok, maar deze knol heeft (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ga voor Premium met Moederdag!

Gerechten 30 april 2019

Liefde gaat door de maag en daarom pakken we met Moederdag graag extra uit om die liefde te laten zien én te laten proeven! Of je nu kookt voor je (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koken met wijn!

Gerechten 12 april 2019

Of je het nu in een mooi glas of in een pan schenkt: wijn mag er zijn in de keuken! Wij hebben sinds kort elke week een rode en een (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Balsamico op z’n best: 4 favoriete recepten

Gerechten 23 augustus 2018

Zwarte balsamicoazijn is niet alleen heerlijk om te gebruiken als dressing bij een salade, maar is ook een geweldige smaakmaker in soepen, ovenschotels en zelfs in desserts. Wij laten je hier onze 4 favoriete balsamico-recepten zien! 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Alles op een stokje – spiesjes voor op de barbecue

Gerechten 10 juli 2018

Een barbecue zonder spiesjes is als nacho’s zonder dip. Wij geven je daarom vier van onze favoriete spiesrecepten, van vis tot vlees tot vegetarisch. Verras vrienden en familie met al het lekkers (op een stokje)!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een biertje in de hand én op het bord: 4 recepten

Gerechten 7 juni 2018

Bier is niet alleen een frisse dorstlesser, maar wist je dat je ook heerlijk kunt koken met bier? Wij hebben onze 4 favoriete, makkelijke recepten op een rijtje gezet. Santé!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verras jouw geliefde: een diner voor twee

Gerechten 8 februari 2018

Aanstaande woensdag is het Valentijnsdag. Sommigen doen er niks aan, anderen vinden het bij uitstek het moment om hun liefde te tonen en gevoelens uit te spreken. Of je nu (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 tips om jezelf ultiem te verwennen

cooking inspiration 16 januari 2018

Je zit na alle festiviteiten en stress van de vorige maand waarschijnlijk weer in je gebruikelijke (drukke) ritme en bent misschien zelfs bezig met je (sportieve) voornemens. Naast alle drukte (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Koken met orzo doe je zo

Gerechten 31 oktober 2017

Orzo, oftewel risoni, is een van onze favoriete ingrediënten. Deze gedroogde pastasoort is vernoemd naar zijn vorm, die de Italianen deed denken aan gerst. Het betekent dan ook letterlijk “(...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk meer