Achter de schermen

Gerechten

Zo veelzijdig is de zoete aardappel

Gerechten 15 juni 2017

De zoete aardappel, ook wel bataat genoemd, is ontzettend populair en geliefd, ook bij HelloFresh’ers. De Hollandse pieper wordt in traditionele gerechten steeds vaker ingeruild voor de zoete aardappel.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5x saladedressing in een handomdraai

Gerechten 9 juni 2017

Zoals friet samen gaat met mayonaise, gaat salade samen met saladedressing. Met een paar ingrediënten die je al in huis hebt, een beetje improvisatie en een beetje HelloFresh, maak je binnen een paar seconden 5 saladedressings!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zo kook je het perfecte ei

Gerechten 19 mei 2017

Heb je zin in een stevige discussie? Dan weten wij nog wel een leuk onderwerp: hoe kook je het perfecte eitje?

Lees meer

3 reacties

Malou schreef:

Mag het ei uit de koelkast komen of moet het eerst op kamertemperatuur zijn?

Malou schreef:

Geldt deze methode voor een gasfornuis of voor een elektrisch fornuis?

Sanne van Dartelen schreef:

Hoi Malou, je kunt deze methode voor beide soorten fornuis gebruiken – tenzij je een fornuis hebt dat bijzonder langzaam verhit bijvoorbeeld. Eieren hoef je in principe niet in de koelkast te bewaren, dus voor deze methode zijn we uitgegaan van eieren op kamertemperatuur. Groetjes, Sanne

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Lente-ui is de ster van de show in deze plaattaart

Gerechten 12 mei 2017

Heb jij je ook weleens afgevraagd wat het verschil is tussen lente-uitjes en bosuitjes?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rabarber koken doe je zo

Gerechten 9 mei 2017

Rabarber koken is iets waarvan in grootmoeders tijd iedereen hoe het moest, maar in de loop der jaren is het toch een beetje een vergeten groente geworden. De rabarber is (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zo maak je nicecream

Gerechten 3 mei 2017

Nicecream… Wat moeten we daar nu weer van denken? Nou, heel veel! De naam komt van het Engelse ‘ice cream’, wat nicecream is geworden, omdat het een gezonde versie is. (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Komende week: ansjovis in de box!

Achter de schermen 19 april 2017

Is het je al eens opgevallen dat ansjovis voor een ware smaakexplosie zorgt?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De asperge – het witte goud van de lente en zijn groene broertje

Gerechten 18 april 2017

We hebben lang moeten wachten, maar de aspergetijd is eindelijk weer aangebroken. Wij geven je de lekkerste recepten en tips voor zowel de groene asperge als de witte asperge.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

15 lentegerechten die binnen 30 minuten op tafel staan

Gerechten 11 april 2017

1.Gnocchi in romige saus

In dit gerecht combineer je zachte deegkussentjes van tarwemeel en aardappel met een zachte, romige saus die rijk is aan groenten. De heerlijk geurende basilicumblaadjes en (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zelf risotto maken doe je zo

Diner-recepten 10 april 2017

Risotto maken lijkt een hele opgave. Misschien heb ook jij het idee dat zelf risotto koken tijdrovend, bewerkelijk en een moeilijke klus is, maar niets is minder waar.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer