Een HelloFresh-mijlpaal: splinternieuwe receptkaarten

30 maart 2017
door Lizzie Winckel Achter de schermen

  Onze nieuwe receptkaarten zijn een feit! De recepten zelf zijn hetzelfde gebleven, maar we hebben de kaarten in een nieuw jasje gestoken. 

  Zoals je vast wel weet, houden we ons constant bezig met de tevredenheid van onze klanten. Of het nu om de recepten zelf gaat of de receptkaarten. Zo is uit onderzoek onder onze klanten gebleken dat er vraag is naar een foto bij elke stap. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we zes overzichtelijke stap-voor-stapfoto’s toegevoegd.

  Daarnaast hebben we handige tips verwerkt in het recept waar dat van toepassing is. Ook het lettertype is iets vergroot ten opzichte van de oude kaarten. Op deze manier hebben wij geprobeerd met onze nieuwe kaarten gehoor te geven aan jullie vraag. Wat komt er nog meer kijken bij nieuwe receptenkaarten?

  Nieuwe receptenmap

  Natuurlijk hoort bij deze nieuwe en grotere receptkaart ook een nieuwe receptenmap. Hier passen al jouw nieuwe receptkaarten in. Die grote stapel receptenkaarten verdwijnt en alle recepten krijgen nu een nieuw thuis. Hoera! Heb je genoeg punten gespaard? Log dan in op onze website en bestel het nieuwe receptenmapje in de shop.

  Duurzaamheid

  Naast een nieuwe receptkaart op een groter formaat blijft duurzaamheid hoog op onze lijst staan. Zo willen we jou met onze maaltijden aansporen om meer groente te eten en minder vlees. Dit doen we door standaard 1 vlees-, 1 vis- en 1 veggierecept in jouw box te doen (al kun je dit natuurlijk altijd naar jouw voorkeur aanpassen).

  Daarnaast willen we zo veel mogelijk voedselverspilling tegengaan en onze verpakkingen zo veel mogelijk recyclen. Onze HelloFresh Box is namelijk gemaakt van een mix van gerecycled karton. Dit karton is afkomstig van duurzaam beheerde bossen met het FSC-label. Vanuit deze gedachte zijn onze nieuwe receptkaarten ook gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met biologische inkt. In het kader van duurzaamheid, kun je de receptkaarten, net als de HelloFresh Box, mee teruggeven aan de bezorger. Die zorgt er dan voor dat we de kaarten weer kunnen recyclen.

  Flexibiliteit

  Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom kun je elke dag uit maar liefst 10 recepten kunt kiezen, zodat zelf bepaalt wat er bij jou op tafel staat. Heb jij geen zin om elke week te kiezen? Dan kun je nu in je account ook zelf jouw persoonlijke voorkeur instellen die het beste bij jouw levensstijl past, zodat wij de juiste gerechten voor jou selecteren. Dit doe je door in te loggen op je persoonlijke account en ‘Jouw voorkeur’ aan te klikken.

  Vorig artikel
  Zelf kaarsjes maken voor Pasen Zelf kaarsjes maken voor Pasen
  Volgend artikel
  Taart bakken met groente Taart bakken met groente

  Gerelateerde artikelen

  3 reacties

  florence verzele schreef:

  Na bijna 30 bestellingen zou het normaal zijn deze map gratis te krijgen bij mijn volgende bestelling.
  Het kleinder formaat werd mij destijds tevens geschonken.
  Door jullie gewijzigd formaat zit ik nu met een opbergprobleem.
  Mijn dank alvast om het nodige te doen voor een trouwe klant 😉

  Gerd Calluy schreef:

  Vernieuwde receptenkaarten zijn top. Duidelijker, makkelijker prettiger om mee aan de slag te gaan.
  Spaar zeker voor de grotere map. Ik had juist 2 oude mappen besteld dus plooi ik deze kaarten dubbel en perforeer ze gaan dan ook prima in de oude kaft alleen zal deze sneller vol zijn.

  Eline schreef:

  De keuze om de recepten niet op papier te krijgen, zou nog duurzamer zijn. Wij houden ze niet bij, en zouden liever het recept alleen via de app volgen…