Achter de schermen

dinner ideas

Groentetoren met halloumi

Our Recipes 27 maart 2015

Dit gerecht staat binnen 25 minuten op tafel en smaakt verrukkelijk! Ga aan de slag met dit recept dat HelloFresh uit Australië heeft bedacht en waan je in een zonnig land. (...)

Lees meer

Simpele pompoensoep

Our Cooking tools 10 maart 2015

Heb jij deze week de Veggiebox en nog wat flespompoen over van de bulgur met za'atar? Maak er dan een simpele pompoensoep van. Ontzettend voedzaam, verwarmend en een echte crowdpleaser. (...)

Lees meer

Koken met restjes uit de box

Our Cooking tools 16 februari 2015

Alhoewel we altijd proberen om zoveel mogelijk ingrediënten afgepast bij jou thuis te bezorgen, kan het nog weleens voorkomen dat jij bijvoorbeeld wat groenten overhoudt. Voor deze week hebben (...)

Lees meer

Winterse inspiratie: zelfgemaakte kaasfondue

Our Cooking tools 11 februari 2015

Met de voorjaarsvakantie voor de deur vonden wij het tijd voor een lekker recept. Deze fondue kun je uitstekend tijdens de wintersport of fijn thuis in het weekend maken. Kaasliefhebbers, (...)

Lees meer

De Kerstbox: panna cotta met stoofperen

Our Recipes 22 december 2014

Heb jij de Kerstbox besteld? Afgelopen weken heb je kunnen lezen over het voor- en hoofdgerecht, vandaag vertellen we je meer over het nagerecht, waar jij hopelijk met kerst ook heerlijk van gaat genieten. Het dessert is panna cotta, uit Italië.

Lees meer

Kerst in de VS

Our Cooking tools 16 december 2014

Het is december! Niet alleen in Nederland vieren wij feest met veel eten en drinken; Kerst in de VS is pas echt groot feest. Lees hoe onze HelloFresh-collega’s in de Verenigde Staten kerst vieren en bekijk nu een typisch Amerikaanse kerstmaaltijd.

Lees meer

Kerst in Duitsland

Our Cooking tools 10 december 2014

Het is december! Niet alleen in Nederland vieren wij feest met veel eten en drinken, ook in onze buurlanden wordt kerst uitgebreid gevierd; Kerst in Duitsland is ook nogal een (...)

Lees meer

Kerst in Groot Brittannië

Our Cooking tools 5 december 2014

De decembermaand is inmiddels van start gegaan. Niet alleen in Nederland vieren wij feest met veel eten en drinken, ook aan de andere kant van de Noordzee wordt kerst goed (...)

Lees meer

Ingrediënt van de week: aardpeer

Our Recipes 2 december 2014

Aardpeer. Misschien ken jij dit wel als topinamboer of Jeruzalem-artisjok? Zo staat deze lichtbruine knol namelijk ook bekend. Deze winterse groente eet je vast niet elke dag. Het heeft een lichtzoete smaak en is zeker niet ongezond. Lees hier meer!

Lees meer

Kerst in Australië

Our Cooking tools 25 november 2014

De decembermaand gaat bijna van start. Niet alleen in Nederland vieren wij feest met veel eten en drinken, ook aan de andere kant van de wereld wordt kerst goed gevierd. (...)

Lees meer

Bekijk meer