Achter de schermen

dinner ideas

Klink met 5x feestelijke drankjes

Our Cooking tools 4 november 2019

De feestmaand staat voor de deur en dat betekent lekker uitgebreid koken en lang tafelen met vrienden en familie. En bij lekker eten hoort een lekker drankje. Trakteer jezelf en (...)

Lees meer

Glühwein: zo maak je het!

Aperitief 4 december 2018

Wil jij gloeien van binnen én buiten? Ga voor glühwein! Perfect voor rond de feestdagen en een fluitje van een cent om te maken. Wij vertellen je hier hoe je dat doet.

Lees meer

Gremolata: de snelle smaakmaker

Onze recepten 12 april 2018

De naam gremolata zegt je misschien niet zoveel, maar dit krachtige kruidenmengsel is een must in de Italiaanse keuken en tovert zelfs het saaiste kliekje om tot een smakelijke maaltijd. Ga aan de gremolata! 

Lees meer

15 essentiële ingrediënten om Italiaans te koken

Our Recipes 10 januari 2018

Wij zijn dol op de Italiaanse keuken. Van pasta, Parmezaanse kaas en olijfolie, tot tomaten, truffel, knoflook en basilicum. Deze simpele keuken is een echt feest voor de zintuigen en al helemaal als je de 15 essentiële ingrediënten gebruikt!

Lees meer

Groentefrietjes

Our Recipes 16 november 2017

Kids zijn nou eenmaal gek op frietjes. Daarom hebben wij deze gezondere variant: groentefriet. Geen vette friet, maar groentefrietjes van courgette, pastinaak, winterpeen, knolselderij en koolraap. Net zo knapperig, alleen wat gezonder.

Lees meer

Wortellinten met pestodressing en noten

Our Cooking tools 17 juni 2016

Dit gemakkelijke gerecht heb je binnen 10 minuten op tafel: wortellinten met pestodressing. Je hoeft er geen uren voor in de supermarkt te dwalen, want je gebruikt maar 5 ingrediënten.

Lees meer

Koken met restjes: taco’s

Onze recepten 28 april 2016

Houd je, na het koken van de HelloFresh-recepten van deze week, nog wat restjes groenten over in de koelkast? Wij houden niet van weggooien. Daarom delen we dit recept voor vegetarische taco’s!

Lees meer

Verras je valentijn met onze liefdesbonnen

Achter de schermen 12 februari 2016

Aanstaande zondag is het zover: Valentijnsdag. Heb jij al een romantisch cadeautje gekocht voor jouw geliefde? Een bos bloemen of een doos bonbons is natuurlijk leuk, maar met deze HelloFresh liefdesbonnen maak je pas echt indruk.

Lees meer

Wat te doen met restjes pompoen

Our Recipes 24 december 2015

Groenten variëren enorm in grootte en gewicht.

Lees meer

Salade met gegrilde kip, olijven en flatbread

Our Cooking tools 29 april 2015

Wat is er lekkerder dan op een zonnige dag buiten eten? Deze salade met gegrilde kip is gemakkelijk te maken, is lekker licht maar zorgt er tegelijkertijd toch voor dat (...)

Lees meer

Bekijk meer