Achter de schermen

our team

Het bedenken van Quick & Easy-recepten

Our Stories 25 januari 2018

Snel en smakelijk aan tafel gaan was met HelloFresh nog nooit zó easy. Met onze nieuwe Quick & Easy-recepten zet je namelijk in 20 - 25 minuten een lekkere maaltijd op tafel (...)

Lees meer

Werken bij HelloFresh

Our Stories 11 januari 2018

Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen bij HelloFresh aan toe gaat en hoe het is om bij ons te werken? In deze blog vertellen drie collega’s over hun (smakelijke) rol binnen het team en welke vacatures er openstaan. 

Lees meer

Op bezoek bij onze klantenservice

Achter de schermen 5 april 2017

Bij HelloFresh hebben we persoonlijke service hoog in het vaandel. Maar wie zijn nou de mensen die je te spreken krijgt als je ons belt en wie zitten er achter de berichtjes op Facebook? Wij spraken met Anna en Romy van de klantenservice.

Lees meer

Jamie Oliver wil kinderen laten koken!

Achter de schermen 6 september 2016

Jamie Oliver is op een missie om kinderen te laten helpen in de keuken. Vind je het zo nu en dan best moeilijk om hen te laten helpen? Wij geven (...)

Lees meer

Jullie vragen beantwoord door Dafna & Jamie

Achter de schermen 14 januari 2016

Vorige week gaven we jullie op Facebook de gelegenheid om Jamie, verantwoordelijk voor de recepten in de box en Dafna, onze diëtiste, alles te vragen over de recepten uit de HelloFresh Box. 

Lees meer

Wij gaan verhuizen – en hebben verhuistips

Achter de schermen 14 oktober 2015

Na een tijd van bouwen aan HelloFresh zijn we nu uit onze jas gegroeid.

Lees meer

HelloFresh bezorger Jan

Achter de schermen 20 maart 2015

Elke week bezorgen we overal in Nederland een box met gezonde recepten en verse ingrediënten bij jou thuis. Maar wie is nou de bezorger bij jou aan de deur (...)

Lees meer

Achter de schermen: de Kerstbox

Achter de schermen 18 november 2014

Na het succes van vorig jaar hebben we dit jaar wederom een goedgevulde Kerstbox samengesteld! Alles zonder stress in huis voor het kerstdiner. Wij doen alle boodschappen en jij hebt (...)

Lees meer

Werken bij HelloFresh

Achter de schermen 2 september 2014

Woon jij (in de buurt van) Amsterdam en ben jij nog op zoek naar een leuke baan naast je studie? Voor onze klantenservice zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. (...)

Lees meer

De HelloFresh Box tot aan jouw deur

Achter de schermen 26 juni 2014

Wat gebeurt er allemaal voordat de bezorger bij jou langskomt aan het begin van de week en de HelloFresh Box bij jou wordt thuisbezorgd? Wie bedenkt al die recepten die (...)

Lees meer

Bekijk meer