Achter de schermen

Avondeten ideeën

HelloFresh x BOOST – Jouw favoriete comfortfood, maar dan gezond

Onze recepten 17 februari 2022

Je kent het wel: je hebt een lange dag achter de rug, door de regen gefietst, je bent moe en je hebt reuzehonger. Je wilt je favoriete comfortfood op tafel (...)

Lees meer

8x gerechten die je hart sneller doen slaan

Onze recepten 14 februari 2022

Inspiratie nodig voor Valentijnsdag en vergeten je HelloFresh box te bestellen? Vrees niet! Hier staan de beste Valentijnsdagrecepten voor je op een rij. Pluis zelf uit welk recept het meest (...)

Lees meer

Gremolata: de snelle smaakmaker

Onze recepten 12 april 2018

De naam gremolata zegt je misschien niet zoveel, maar dit krachtige kruidenmengsel is een must in de Italiaanse keuken en tovert zelfs het saaiste kliekje om tot een smakelijke maaltijd. Ga aan de gremolata! 

Lees meer

Help! Wat maak ik klaar op Valentijnsdag?

Onze recepten 12 februari 2017

Help! Het is vandaag Valentijn! Je bent op het briljante idee gekomen om iets lekkers te koken, maar je bent bang dat jouw beroemde kip-curry het deze keer niet haalt. Het zweet breekt je al uit.

Lees meer

Koken met restjes: taco’s

Onze recepten 28 april 2016

Houd je, na het koken van de HelloFresh-recepten van deze week, nog wat restjes groenten over in de koelkast? Wij houden niet van weggooien. Daarom delen we dit recept voor vegetarische taco’s!

Lees meer

Spruitensalade met gorgonzola

Onze recepten 5 januari 2016

Je hoort vaak dat mensen, vooral kinderen, spruitjes niet lusten. Dan gaan wij bij HelloFresh natuurlijk extra hard op zoek naar een recept waarmee we iedereen kunnen laten genieten van deze voedzame koolsoort.

Lees meer

Kerstdessert: gepocheerde peer

Onze recepten 23 december 2015

Staat er bij jou ieder jaar tijdens kerst weer eenzelfde soort dessert op tafel? We vonden het tijd voor een verrassend recept met gepocheerde peer (extra lekker in de herfst en begin van de winter) met rode wijn.

Lees meer

De Gourmet Kerstbox

Onze recepten 7 december 2015

Heb jij de Gourmetbox nog niet besteld? Hier lees je wat er allemaal in zit en hoe je de box kunt bestellen!

Lees meer

Tips: lekker eten tijdens een verhuizing

Achter de schermen 23 november 2015

We zijn inmiddels verhuisd! Een van de dingen die ons is opgevallen, is dat eten op een verhuisdag best lastig kan zijn. Je hebt honger van het vele sjouwen, maar (...)

Lees meer

Heerlijke tips voor gevulde aardappel

Onze recepten 27 oktober 2015

Als er iets veel terugkomt in de Hollandse keuken is het wel de aardappel. In Nederland worden jaarlijks 7 miljoen ton aardappelen geoogst! En je kunt er meer mee dan je denkt. Naast koken, bakken of in een stamppot verwerken, kun je aardappelen ook vullen. 

Lees meer

Bekijk meer