Achter de schermen

Leveranciers

Verschillende aardappelsoorten

Achter de schermen 27 maart 2015

Bijna iedere week zitten er aardappelen in de box. Al honderden jaren worden er aardappelen, ook wel piepers genoemd, in Nederland gegeten. Je kunt er alle kanten mee op; je (...)

Lees meer

Warmgerookte zalm uit Schotland

Achter de schermen 20 maart 2015

Zalm kent vele soorten en maten. Schotse zalmfilet is, zoals je misschien al wel gemerkt hebt, een van onze favorieten. Visleveranciers Mick en Gerrit hebben een kijkje genomen op locatie (...)

Lees meer

Pangasius: een visje om blij van te worden

Achter de schermen 6 maart 2015

Aankomende week zit er weer een lekkere vis in de HelloFresh Box: pangasius. Onze visboer Gerrit van Van Meines vertelt enthousiast over dit nog vrij onbekende visje. 

Lees meer

Waar de rodekool uit jouw box vandaan komt

Achter de schermen 26 februari 2015

Waar komt de rodekool die bij jou in de box zit nou precies vandaan? Lees hier alles wat de kweker over zijn kool te vertellen heeft!

Lees meer

Zuurkool: van land tot op jouw bord

Achter de schermen 26 november 2014

Zuurkool is een van de weinige groenten die niet direct, vers van het land, op jouw bord beland. Het heeft namelijk wat tijd nodig. Lees hier hoe het in de HelloFresh Box van volgende week terecht komt! 

Lees meer

Alles over gele biet

Achter de schermen 13 november 2014

Heb jij weleens gele biet gegeten? Volgende week gebruik je deze frisse groente door een salade met bulgur, avocado en kipshoarma. Wil je meer weten? Lees hier dan alles over gele biet. 

Lees meer

Superfood van Hollandse bodem: boerenkool

Achter de schermen 13 november 2014

De laatste tijd heeft iedereen het erover: boerenkool, of kale, als superfood. Wat maakt onze Hollandse groente nou zo ideaal voor de gezondheid? Wij vertellen het je graag.

Lees meer

Tips en tricks: kogelbiefstuk

Achter de schermen 10 november 2014

Deze week zit er kogelbiefstuk van het Maas-Rijn-Ijssel rund (MRIJ) in de HelloFresh Box. Kogelbiefstuk is een van de malste stukjes vlees. Wil jij hier meer over weten en tips lezen voor het bereiden van kogelbiefstuk? Ga dan snel verder.

Lees meer

Ingrediënt van de week: kaas-spinaziebrood

Achter de schermen 7 november 2014

Deze week maak je een winterse soep met gekleurde peen, salie, Turkse yoghurt én een kaas-spinaziebroodje. Dit broodje is speciaal door Le Perron en HelloFresh voor dit gerecht gemaakt. Zelfgebakken (...)

Lees meer

Ingrediënt van de week: scholfilet

Achter de schermen 4 november 2014

Orzo met romatrostomaatjes, salie, belegen kaas en gebakken scholfilet. Dat zit er volgende week in de HelloFresh Box. Scholfilet is het ingrediënt van de week en we vertellen je dan ook graag waarom scholfilet nou eigenlijk zo gezond is. Lees snel verder.

Lees meer

Bekijk meer