Het bedenken van gemakkelijke en gezonde hapjes is misschien niet zo eenvoudig als het klinkt.
Lees meerAls er iets veel terugkomt in de Hollandse keuken is het wel de aardappel. In Nederland worden jaarlijks 7 miljoen ton aardappelen geoogst! En je kunt er meer mee dan je denkt. Naast koken, bakken of in een stamppot verwerken, kun je aardappelen ook vullen.
Lees meerDeze week zit er sesamzaad in de HelloFresh Box. Rooster deze zaadjes in de koekenpan en strooi ze over het gerecht voor een lekkere twist. Maar net zoals maanzaad en (...)
Lees meerAankomende week eet je krieltjessalade met mais en zelfgemaakte kaaskoekjes; een lekker hartig en crunchy accent in het gerecht. En die koekjes maken is helemaal niet moeilijk. Alvast benieuwd hoe (...)
Lees meerVolgende week is de avocado ingrediënt van de week. Deze vrucht is zacht en romig en is lekker in bijvoorbeeld salades, of op brood! De groen tot soms zwarte (...)
Lees meerKook jij graag met ui? Zo nu en dan zit er een uitje in de HelloFresh Box. Maar waarom nou af en toe een sjalot en soms een lenteui? Wij hebben een aantal weetjes over verschil tussen uien op een rijtje gezet.
Lees meerHoe gebruik jij knoflook meestal? Wist je dat je knoflook op meerdere manieren kunt bereiden? Gepofte knoflook uit de oven is een hele simpele en lekkere manier om knoflook te (...)
Lees meerWat zijn noedels, waar komt het woord eigenlijk vandaan en wat is nou het verschil tussen glasnoedels, boekweitnoedels en andere soorten? Lees nu alle antwoorden!
Lees meerBen je nog op zoek naar een extra feestelijk gerecht voor Koningsdag? Wij hebben 6 Koningsdagrecepten, zoals oranje nachos, rood-wit-blauwe toetjes, snacks en meer, voor jou op een rijtje gezet.
Lees meerDe lente heeft zich al laten zien dit jaar! Bij dit lekkere weer horen frisse ingrediënten, vind je ook niet? Lees nu verder om meer te weten te komen over een aantal ultieme lentegroenten!
Lees meer