Achter de schermen

In de keuken

Gemakkelijke en gezonde hapjes

Onze recepten 19 november 2015

Het bedenken van gemakkelijke en gezonde hapjes is misschien niet zo eenvoudig als het klinkt.

Lees meer

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heerlijke tips voor gevulde aardappel

Onze recepten 27 oktober 2015

Als er iets veel terugkomt in de Hollandse keuken is het wel de aardappel. In Nederland worden jaarlijks 7 miljoen ton aardappelen geoogst! En je kunt er meer mee dan je denkt. Naast koken, bakken of in een stamppot verwerken, kun je aardappelen ook vullen. 

Lees meer

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze favoriete zaden

In de keuken 16 september 2014

Deze week zit er sesamzaad in de HelloFresh Box. Rooster deze zaadjes in de koekenpan en strooi ze over het gerecht voor een lekkere twist.  Maar net zoals maanzaad en (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tips & tricks: kaaskoekjes maken

Onze recepten 5 september 2014

Aankomende week eet je krieltjessalade met mais en zelfgemaakte kaaskoekjes; een lekker hartig en crunchy accent in het gerecht. En die koekjes maken is helemaal niet moeilijk. Alvast benieuwd hoe (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tips & tricks: avocado snijden

In de keuken 20 juni 2014

Volgende week is de avocado ingrediënt van de week. Deze vrucht is zacht en romig en is lekker in bijvoorbeeld salades, of op brood! De groen tot soms zwarte (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verschil tussen uien

Achter de schermen 9 mei 2014

Kook jij graag met ui? Zo nu en dan zit er een uitje in de HelloFresh Box. Maar waarom nou af en toe een sjalot en soms een lenteui? Wij hebben een aantal weetjes over verschil tussen uien op een rijtje gezet. 

Lees meer

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gepofte knoflook uit de oven

In de keuken 1 mei 2014

Hoe gebruik jij knoflook meestal? Wist je dat je knoflook op meerdere manieren kunt bereiden? Gepofte knoflook uit de oven is een hele simpele en lekkere manier om knoflook te (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alles over noedels

In de keuken 25 april 2014

Wat zijn noedels, waar komt het woord eigenlijk vandaan en wat is nou het verschil tussen glasnoedels, boekweitnoedels en andere soorten? Lees nu alle antwoorden!

Lees meer

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Feestelijke Koningsdagrecepten

Onze recepten 25 april 2014

Ben je nog op zoek naar een extra feestelijk gerecht voor Koningsdag? Wij hebben 6 Koningsdagrecepten, zoals oranje nachos, rood-wit-blauwe toetjes, snacks en meer, voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 favoriete lentegroenten

In de keuken 18 april 2014

De lente heeft zich al laten zien dit jaar! Bij dit lekkere weer horen frisse ingrediënten, vind je ook niet? Lees nu verder om meer te weten te komen over een aantal ultieme lentegroenten!

Lees meer

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer