Achter de schermen

kitchen equipment

Tips & tricks: snijtechnieken

Our Cooking tools 17 juni 2016

Stiekem zijn we best jaloers als we chefs zien snijden. Het gaat allemaal zo snel, en schijnbaar moeiteloos. Dat willen wij ook!

Lees meer

1 reactie

Marga schreef:

Hoe snij je een grote handsinaasappel in stukjes ZONDER dat er nog “witte vezels aan blijven zitten?

DIY: geheugensteuntje voor in de keuken

Keukenmiddelen 4 mei 2016

Boodschappen doen. De een is er dol op, terwijl een ander zo snel mogelijk de supermarkt uit wilt. Of je nou het doen van boodschappen beperkt door het bestellen van een HelloFresh Box of niet, iets kleins vergeten doen we allemaal wel eens.

Lees meer

DIY: tuinieren in de keuken met eierschalen

Keukenmiddelen 8 april 2016

Tuinieren in de keuken. Het kan! Het enige wat je nodig hebt zijn wat zaadjes en lege eierschalen.

Lees meer

2 reacties

Babette schreef:

Leuk artikel, en een goede manier van hergebruiken 🙂

Tips & tricks: koelkastindeling

Our Cooking tools 13 oktober 2015

Bij HelloFresh proberen we altijd te zorgen voor zo min mogelijk verspilling. Dat doen we door waar we kunnen afgepaste hoeveelheden bij je te bezorgen, en door je tips te (...)

Lees meer

Overgebleven ingrediënten uit de box bewaren

Our Cooking tools 13 november 2014

Jullie vragen ons soms hoe je dat doet: overgebleven ingrediënten uit de box bewaren. Daarom hebben wij nu een aantal tips voor jullie op een rijtje gezet. Staat het (...)

Lees meer

2 reacties

Verdyck schreef:

Nog een tip voor het bewaren van gember?

Nora schreef:

Goeieavond! Je kunt gember op verschillende manieren bewaren. In keukenrol met een afgesloten zakje rond in de koelkast kun je het wel 3 weken bewaren! Ook kun je gember invriezen. Snij de gember dan eerst in stukjes en vries de stukjes in een plastiek zakje in. Op deze manier is gember 3 maanden houdbaar. Nog een tip: je kunt de gember ook raspen en 4 dagen laten drogen op een stuk bakpapier. De gedroogde gember kun je zo een jaar houden. Lekker als extra smaakmaker bij thee bijvoorbeeld! Hopelijk heb ik je hiermee wat kunnen helpen. 🙂 Fijne avond nog!

De tajine, een Marokkaanse stoofpot

Achter de schermen 1 november 2013

In week 44 vind je een recept voor kiptajine met volkoren couscous in de HelloFresh Box. Deze maaltijd bereid je met een wok of hapjespan. Maar waar komt de naam ‘kiptajine’ (...)

Lees meer