Achter de schermen: de Kerstbox

18 november 2014
door Frederieke Achter de schermen

  Behind the scenes: Kerstbox!

  Na het succes van vorig jaar hebben we dit jaar wederom een goedgevulde Kerstbox samengesteld! Alles zonder stress in huis voor het kerstdiner. Wij doen alle boodschappen en jij hebt meer tijd om te genieten van de feestdagen. Er is veel voorbereiding aan vooraf gegaan. Ons productteam heeft meerdere recepten bedacht en er is vooral heel veel getest door Maartje en andere collega’s. Vervolgens heeft Marlot alle ingrediënten ingeslagen en is het productteam aan de slag gegaan met de fotograaf die altijd onze gerechten op de foto zet. Achter de schermen: de Kerstbox.

  Behind the scenes: Kerstbox!

  Behind the scenes: Kerstbox!

  Behind the scenes: Kerstbox!

  Voorgerecht

  De Kerstbox: het voorgerecht

  Romige bospaddenstoelensoep met desembrood

  Hoofdgerechten

  De Kerstbox: het hoofdgerecht

  De Kerstbox: het hoofdgerecht

  Ben je dol op vlees? Ga dan voor de kalfsentrecôte met sjalotjes. Liever vis? Bestel dan de zeebaars met roomboter en kappertjes. Geef jij de voorkeur aan een vegetarisch hoofdgerecht? Dan hebben we voor jou een vegetarische quiche met kastanjes en witlof op het menu staan!

  Nagerecht

  De Kerstbox: het nagerecht

  Panna cotta met stoofperen

  Bestellen?

  De Kerstbox bevat alle ingrediënten voor het driegangenkerstdiner en is eenmalig extra te bestellen. Wil jij de box bestellen? Doe dit dan nu meteen! Bestel je in november? Dan ontvang jij met de code NOVEMBER 10% early-bird korting! Als je met meer dan 8 personen bent, kun je meerdere boxen bestellen. Wij geven je dan een korting op het totaalbedrag. Wil je een vismenu met een vleesmenu combineren? Dit kan ook! Neem voor alle mogelijkheden en vragen contact op met de klantenservice. Neem hier een kijkje meer informatie.

  Vorig artikel
  Overgebleven ingrediënten uit de box bewaren Overgebleven ingrediënten uit de box bewaren
  Volgend artikel
  Kerst in Australië Kerst in Australië

  Gerelateerde artikelen