Achter de schermen

Achter de schermen

Steun de Warmste Week met… de Warmste Soep

Achter de schermen 22 november 2019

Die blauwe vingertoppen en dat koele neustipje tijdens onze dagelijkse fietstocht protesteren misschien als we dit zeggen, maar wat ons betreft is december met voorsprong de warmste maand van het (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Barbecueschort Fresh Times

Achter de schermen 14 juni 2019

In de zomereditie van het Fresh Times-magazine organiseren we een leuke winactie. Lees hier de actievoorwaarden.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actievoorwaarden Fresh Times lente

Achter de schermen 2 april 2019

In de lente-editie van het Fresh Times-magazine organiseren we een leuke winactie. Lees hier de actievoorwaarden.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Actievoorwaarden Social Winactie #Zomergeluk

Achter de schermen 2 juli 2018

Lees hier de actievoorwaarden voor de Social Winactie #Zomergeluk.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Een familie probeerde een week HelloFresh

Achter de schermen 31 mei 2018

Een druk leven, een huis vol kinderen en toch elke avond wat lekkers op tafel zetten… dat is niet altijd makkelijk! De familie Herbots kookte een week met HelloFresh. Kijk mee hoe het in de smaak viel!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Het ABC van HelloFresh

Achter de schermen 10 januari 2018

Op onze blog lees je over nieuwe producten, recepten, onze collega’s en leveranciers, maar we gaan ook graag back to basics met je. Wat is onze visie, wat maakt (...)

Lees meer

2 reacties

Verrijcken Ludwig schreef:

Hallo,
1 X heb ik eens een “biologische speltbaguette van bakkerij LE PERRON” gekregen, dat was ongelooflijk lekker!!!!!
Aangezien ik in België woon kan ik hier nergens producten van die bakkerij vinden.
Graag zou ik zien dat jullie dat frequenter aanbieden, of eventueel de keuze dat extra te kunnen bestellen?
Dank bij voorbaat.

Lisa Kapan schreef:

Hello Ludwig!

Dank voor je reactie en wat fijn om te horen dat je zó hebt genoten van de speltbaguette. Ik ga je verzoek doorgeven aan de afdeling die gaat over de inkoop.

Vriendelijke groet,

Lisa
Team HelloFresh

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Zet je schoen bij HelloFresh

Achter de schermen 9 november 2017

Het jaar is omgevlogen! Volgende week zetten Sinterklaas en zijn Pieten alweer voet aan onze bodem. Afgelopen maanden hebben ze hard getraind om ook dit jaar alle pakjes weer op (...)

Lees meer

7 reacties

Julie schreef:

Wat leuk!
Naar welk adres sturen we de foto en het gedichtje?
Groetjes, Julie

Kaylee Hartog schreef:

Hi Julie,

De foto en het gedichtje kun je delen op onze Facebookpagina.

Groetjes,
Kaylee

sara schreef:

waar sturen we de foto heen?

Kaylee Hartog schreef:

Hi Sara,

De foto kun je delen op onze Facebookpagina.

Groetjes,
Kaylee

Griet schreef:

Ik weet niet waar ik de foto moet posten?

Kaylee Hartog schreef:

Hi Griet,

De foto kun je delen op onze Facebookpagina.

Groetjes,
Kaylee

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Op bezoek bij Eriks delicatessen

Achter de schermen 12 december 2016

Eriks Delicatessen. Inmiddels een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Wat begon als een kleine buurtwinkel is inmiddels uitgegroeid tot een heus kazenpaleis. Erik Heinen begon 24 jaar geleden met deze (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nieuws: vanaf nu altijd keuze uit 9 recepten

Achter de schermen 12 oktober 2016

Yes, we hebben goed nieuws! Vanaf nu kun je elke week kiezen uit maar liefst negen recepten.

Lees meer

6 reacties

Dujardin Veronique schreef:

Wij zijn nog niet zolang klant en hebben dus altijd al kunnen kiezen wat we aten. Dat vinden wij heel leuk, omdat we bepaalde dingen (zoals soep) niet kunnen apprecieren als avondmaal. Dat daar nu nog een extra keuze bijkomt is natuurlijk mooi meegenomen, want bepaalde menu’s vinden wij heel lekker dat wij die graag een 2x of zelfs 3x zouden eten. Het gaat dan vooral over de menu’s met groentenmixen, die kan je niet meer hermaken, of toch moeilijker, de rest komt ook op andere dagen nog eens op tafel bij ons …. Dank zij hello fresh eten wij nu een pak gezonder en zonder honger te lijden, is er bij ons al 1 à 2 kg af, dat is geen noodzaak, maar mooi meegenomen !!!

Lizzie Winckel schreef:

Hi Veronique! Leuk om te horen dat je enthousiast bent over onze recepten. We zijn ook heel blij dat we vanaf nu jou elke week 9 recepten kunnen aanbieden. Die paar kilo’s minder zijn mooi meegenomen! Bedankt voor je reactie en een fijne dag verder! Groetjes, Lizzie

Karen schreef:

Mijn eerste box komt er nu zaterdag aan (klant geworden via de jaarbeurs)
Vandaag (donderdag) krijg ik bericht welke 3 gerechten in mijn box zullen zitten. Van kiezen wat geen sprake en daar is het nu te laat voor. Wat zeer jammer is aangezien ik die gerechten niet zou gekozen hebben.
Het was handig geweest als ik ergens in de loop van de week een hele hadden gekregen dat de box er aan komt en ik zelf mijn gerechten kan kiezen.

Lizzie Winckel schreef:

Hi Karen, dank voor je bericht! Wat vervelend dat je geen tijd meer hebt gehad om je gerechten te kiezen. Het is belangrijk dat je voor donderdag jouw keuze doorgeeft. We kunnen namelijk alleen de wijzigingen meenemen voor de aankomende week, die tot en met woensdag 23:59 uur zijn doorgevoerd. Doe je dit niet? Dan ontvang je de daaropvolgende week het door ons voorgeselecteerde menu. Vervelend dat het nu zo is gegaan, maar je kan nu al je voorkeur opgeven voor over twee weken in je persoonlijke account. Als je nog vragen hebt hierover, neem dan even contact op onze klantenservice. Groetjes, Lizzie

Chris schreef:

Tof dat we kunnen kiezen tussen 9 gerechten. Maar de helft van de keren heb ik niet gekozen… Dat is spijtig daar we zo geregeld gerechten moeten eten die we minder lekker vinden. Oorspronkelijk kregen we een persoonlijke mail zodat we makkelijk konden kiezen. Nu is het veel omslachtiger. We krijgen wel wekelijks een mail om onze mening te geven over de maaltijden. Het zou fijn zijn dat we de keuzemail ook wekelijks in onze mailbox kregen, dat is veel gebruiksvriendelijker. En zo eten we nog lekkerder.

Lizzie Winckel schreef:

Goedemorgen Chris, wat vervelend dat je tot nu toe nog niet je recepten zelf hebt gekozen. De gerechten voor over twee weken kan je in ieder geval nu al kiezen in jouw persoonlijke account op onze website. Bij kopje ‘Mijn maaltijden’ kan je dan jouw voorkeursrecepten selecteren. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan even contact op met onze klantenservice, zodat zij je verder kunnen helpen. Bedankt voor je reactie. Groetjes, Lizzie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jan Gotjé & HelloFresh

Achter de schermen 8 september 2016

Ken jij ze nog? De traditionele familiebedrijven waarin elk familielid zijn of haar bijdrage levert en waarbij kwaliteit ten allen tijden voorop staat? Jan Gotjé is er zo eentje! Een echt Amsterdams familiebedrijf: dat is notenboer Jan Gotjé. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bekijk meer